Over deze website2018-09-12T20:04:08+00:00

Over deze website

Ouders die twijfelen over vaccinaties en die op internet zoeken naar meer informatie, komen helaas vaak terecht bij pagina’s, youtube filmpjes en Facebookgroepen die gevuld zijn met onwaarheden. Met deze website willen we een tegengeluid bieden door heldere en wetenschappelijk onderbouwde informatie te geven over vaccineren.

Wie zijn jullie?

We zijn een groep moeders en vaders met diverse achtergronden (immunologie, biologie, maar ook bijvoorbeeld verpleegkunde). We schrijven deze blogs omdat we ons zorgen maken over de dalende vaccinatiegraad in Nederland. We vinden het belangrijk dat ouders de juiste informatie krijgen.

Waarom schrijven jullie (deels) anoniem?

Helaas heeft een aantal van ons in het verleden zeer onprettige, bedreigende berichten gekregen van een paar fanatieke vaccinatie tegenstanders. Voor onze eigen veiligheid en de veiligheid van onze familie, schrijven we daarom anoniem of onder pseudoniem.

Wie betaalt jullie?

Wij worden door niemand betaald voor het schrijven van deze blogs, dus ook niet door ‘Big Pharma’. We schrijven deze blogs in onze vrije tijd en op vrijwillige basis en ontvangen hiervoor geen vergoeding in welke vorm dan ook.

Copyright

De inhoud van deze website mag gedeeld worden, zolang je naar de originele blog verwijst (met een link).

Vragen/opmerkingen?

Heb je een vraag of opmerking? Wil je graag een bewering over vaccineren door ons laten checken? Laat het ons weten via info@vaccinatiefeiten.nl. Omdat we dit in onze vrije tijd doen, is het mogelijk dat je enige tijd moet wachten op een antwoord. Onaardige reacties negeren we sowieso.